torsdag den 4. september 2014

Skrub af!

Hvor har jeg mange gange stået og kigget på rendyrket hjemme-SPA luksus bodyscrubs og tænkt Jaaaah. Hvorefter jeg kigger på prisen og min indre gnier vågner til dåds med et ordenligt skrig og påstår at DET kan man da lave selv, meget billigere! ... Så det forsøgte jeg ;)

Jeg valgte at lave en salt scrub, da sukker godt kan føles lidt klisteret på huden og samtidig tager salt lidt bedre ved. Du skal bruge:- Salt, naturligvis, rimelig groft 
- Olie (oliven, kokus, whatever...)
- Havregryn evt. da det giver lidt 'skum'

Disse ingredienser blandes lidt på slump, det må ikke være for tørt, og heller ikke for flydende. Man skal kunne 'scoope' en håndfuld op i badet uden det løber eller er for hårdt.

Jeg valgte dernæst at give min scrub lidt duft, da olien kan være dominerende. Brug hvad du har lyst til, jeg havde lidt lavendel olie og vanilie essens i skabet. Man kan også bruge citrus osv ;)

Som et ekstra sjovt element valgte jeg at tilføje frugt-farve! 


Og bare rolig, jeg HAR afprøvet det!
Det smitter en smule af imens man skrubber, og det skal ikke sidde særlig længe, men man bliver hverken smølf eller krebs af det! ;)  Dog er olien rimelig fedtet, så inden du går helt ud af badet, så tag lige en hurtig indsæbning og få overskuds-olien af. Voila! Ren, lækker og blød hud :)

Og er det iøvrigt ikke en super lækker gave-idé ?


God skrubning!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar