søndag den 8. maj 2011

Sol & Sne, Liv & Død!

Hva så derude, får I nydt den danske sommer?


Selvom nogen nyder sin plads i solen under altan-luftet sengetøj, kan jeg desværre ikke råbe højt JA i kor, for jeg er endelig kommet igang med at vold-sortere i hobbyrummet! Jeg har derfor siddet indendørs, nu hvor gejsten var her, med bunker og kasser og labels - kun afbrudt af en lille "øl på altanen" pause (kæresten insisterede) - men nu er der simpelthen heller ikke en perle, en decoupage lim eller en bog som ligger forkert! Alt har fået sin retmæssige plads. Det er skønt :) Det skal nok gå galt igen engang, for kreative mennesker elsker kreativt rod... Eller hvad siger I ???

Og hvad sker der ellers for det lunefulde danske vejr?! Jeg sad forleden på kursus ved store panorama vinduer og havde 1.parket udsigt til en himmel som dramatisk trak sig sammen og blev mørkere før den lod hagl, sne og regn falde mod os, som en lille påmindelse om at det stadig er Moder Natur - og ikke frk. Hooter - som dikterer vejret! Se bare et særsyn at komme ud til...

Nå, men idag er jo som bekendt Mors Dag! :) Selvom denne dag i sin betydning er mere end velfortjent, så kan det være svært at finde en måde at vise sin påskønnelse overfor denne fantastiske kvinde som har givet een Liv og passet/plejet i så mange år. Især når man har en mor som er ret sparsommelig og egentlig helst er fri for opmærksomhed og gaver ;) Ikke af falsk beskedenhed, af ÆGTE beskedenhed - og så synes man jo netop at hun fortjener det ekstra! Men man skal jo heller ikke gøre nogen forlegen så jeg endte med en lille ting som passer hendes smag: En romantisk hjerte-dåse med et par duftlys og et kort som siger Til verdens bedste Mor... Klichee? Men sandt ;)


Apropos liv, så vil jeg gerne bruge lejligheden til at annoncere min gode ven Kajs afsked med Verden. Kaj var altid frisk på en sang, gerne en go gang jazz, og han havde et utrolig grønt og håbefuldt syn på livet. Han var dejlig som jordbærcreme indeni og havde altid et marcipan-sødt smil på læben... Han endte desværre sine dage på en brutal måde. Dette billede er taget af den ukendte gerningsmand som senere viste sig at have fortæret resterne.


Hvis nogen har information om denne forbrydelse tilskyndes kontakt. Der er mistanke om en green-hate-crime da forgående tilfælde ikke er sjældne! Andrea er under kraftig mistanke og p.t. varetægtsfængslet, men betjentenes solsikkefrø-ration samt deres tålmodighed ophører snarest, forlydende.

R.I.P. Kaj


- Posted from Nette's iPhone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar